keskiviikko 14. tammikuuta 2015

MEÄN KOTI

Sisustusjuttuja ja kuvia kämpästä on kyselty ekaa kertaa jo alku syksystä. Pahoittelen pienoista viivästystä, mutta tässä niitä nyt tulee! :)

Huh, oli siinä hommaa mutta viimein se on valmis!! Tai no, eihän koti ole ikinä valmis. Vielä ois muutamia viime silauksia joita haluaisin: nojatuoli, lampaantalja, parvekeremppa ja ja.. Mutta sanotaanko näin että suurin piirtein valmiita ollaan! 

Mulle pienet henkilökohtaiset esineet on ne mitkä tekee kämpästä kodin. Tällaisia juttuja voi olla mummon kutoma matto, kuvat läheisistä, matkamuisto yhteiseltä reissulta tai vaikka jotain itse tehtyä. Ne on semmosia asioita jotka kertoo jotain omistajistaan. Nyt kun ollaan saatu nää tämmösetki jutut paikoilleen, voin viimein ylpeänä esitellä teille meän kodin <3


Ekana kurkataan makkariin. Seinää vasten nojaa aiemmista postauksista tullu diy-taulu, johon ollaan molemmat oltu älyttömän tyytyväisiä! Väännettiin vähän aikaa kättä siitä, saako vaaterekki jäädä Tonin puolelle sänkyä.. Mutta lopuksi sain sille siunauksen :D Siitä roikkuvan lampun stailas herra ihan itte puolivahingossa yhtenä iltana. Siinä se on roikkunu onnellisena siitä saakka kun se siihen lukulampun tarpeessa köytettiin.


Olkkari on kämpän huoneista reilusti eniten käytössä oleva tila. Rakastan kämpän avointa pohjaratkaisua kun keittön ja olkkarin väliltä on purettu seinä! Saarekkeen yli on helppo huudella keittiöstä toista syömään. Sohva ja sen sataviiskyt sisustustyynyä on meän lemppari paikka <3 Keskellä huonetta makaa mummon virkkaama rahi ja nurkasta löytyy Tonin äitin bongaama tuohikori torkkupeitoille.


Keittiö on sitten ehkä se mun lemppari osio - rakastan laittaa ruokaa! Ruokailutilan ehdoton helmi on äitin tekemä hirvensarvikulho. Jos talo palaa ja jotain pitäis pelastaa, niin tää ois ehdottomasti se juttu mikä kainalossa pötkisin pakoon.

Mitä sisustustyyleihin tulee Toni on moderni minimalisti ja mie taas oon kotoisan pikkutavaran rakastaja. Eli ihan erilaisia, mikä sinänsä on ihan huippu juttu! Sillon ku mulla alkaa mennä yli tuikkujen ja kuvakehysten viljelyn kanssa niin toinen puuttuu peliin eikä ylilyöntejä synny :D Muodostuu semmonen kultanen keskitie kahden eri tyylin välille. Sisustus joka ei oo mulle liian kylmä ja kolkko muttei taas liian runsas ja tavaran täyteinen Tonille!

Ps. Toi pienimuotoinen parveke-projekti on muuten semmonen jonka toteutumisesta voisin postailla myöhemmin keväällä ;) Alan paneutua asiaan heti kun sää ja aikataulu sallii!

Mitäs tykkäsitte?

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

32 kommenttia:

  1. aivan ihana! ihanan persoonallinen ja kaunis :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tykkään kans että tää on kyllä omistajiensa näkönen kämppä ;)

      Poista
  2. Teidän kämppä on aivan kuin sisustuslehdestä ;---)

    VastaaPoista
  3. Niin upea! Ja ihania nuo keltaiset yksityiskohdat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitsiii kiitti :3 Ne kyllä piristää ilmettä ihmeesti!

      Poista
  4. huomaa helposti sun lempivärisi kun kurkkaa blogiasi ja tätä postausta :-D ihanan näköstä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo ei jää kellekkään epäselväksi!! :D Kiitooos!

      Poista
  5. Kaunista ja ihanaa, kun voi pitää aikuisten kodissa yhtä sun toista esillä mikä lapsiperheen kodista karsiutuu. :) Keltainen on hauska tehosteväri, ei niin yleinen. Huomenissa näemme! Onko Meän koti-otsikossa meän joku pohjoinen sanonta, ihan uusi mulle?

    Katja
    http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää nauttia nyt kun voi :D Ei varmaan paljoa hirvensarvia pöyällä pietetä jos on pikkusia!! Ja joo "meän" on siis ihan "meidän" Rovaniemeläisittäin sanottuna. Huomenna nähdäään :)

      Poista
  6. Määä kuolen!!!! Teidän koti on aivan täydellinen<3 huhuh!! Muutan teille heti nyt <33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älääääs ny!! :D Kiitooos <3 Aina saa tulla kylään jos Tampere huudeille eksyy ;)

      Poista
  7. Oi että haluan teidän kodin!:DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oivoiii me emme tästä luovu!! :D Otappa vähä inspistä sen sijaan ;)

      Poista
  8. Ihana koti! <3 :) Rakastan noita keltaisia yksityiskohtia!! <3

    VastaaPoista
  9. Oii uskallanko kysyy, mikä on tää ihana lamppu, joka roikkuu vaaterekistä?onko joku kalliskin, haluun kans! Ihana koti kaikenkaikkiaan, ei helpota yhtään omaa kelta-innostusta ku kattoo näitä kuvia !:--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuule uskalla vaan, mutta mie en valitettavasti osaa sanoa! Sain ne kaverilta joka oli laittamassa niitä pois. Mutta esim. Clas Ohlsonilla on ollu tosi samantyylisiä eikä ollu ees kalliita! Kiitos, jooo uskon että nää antaa vaan lisää tuulta purjeisiin :D

      Poista
  10. Samaa minä ku muutkin, eli aivan ihanalta näyttää! :-) En osaa päättää mikä on kivointa, kun ihastuin kaikkeen, hihii! Saako udella mis päin Tampsua teidän koti on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi teitä kaikkia ootte niiiiin ihania! :) Totta kai, me asustellaan Hatanpäällä!

      Poista
  11. Vastaukset
    1. Vautsi!! Sulla on silmää niin pukeutumisessa kun sisustuksessa!! Kateushan tässä iskee kun saa melkein päivittäin ihailla sun postauksia!! :)

      Poista
    2. Höpööö älä sie kadehdi kuule!! Aivan ihana kuulla että sie niitä jaksat lueskella :)) Kiitos!

      Poista
  12. Ei vitsi että onkin kivan näköstä! :) Oispa mullaki vähän enemmän neliöitä mitä sisustaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tykkäät :) Pienempää kämppää on siitä ihana sisustaa kun ei mee niin paljoa rahhaa! :D

      Poista
  13. Ihana ihana koti! Upeen raikas : )

    Ps. Kiitos takki bongauksesta ja vinkistä! : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiiii kiitoksii :) Ei kuule mittään, ole hyvä vaan!!

      Poista
  14. Mulla toi sana storage-kori alesta ;D Mutta ihana köti täytyy sanoa :) odotan niin että pääsis taas omaansa laittamaan. jokunen kuukausi vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinkööö :) Kiitoksia! Uskonnnn, uuden kodin sisustaminen on parasta!

      Poista
  15. Same Prada poster as Serena's house in gossip girl aahahah! Loved it, congrats beautiful house!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. That's exactly were I got the inspiration for it ;) Thanks!!

      Poista