tiistai 20. tammikuuta 2015

JUST EIKÄ MELKEEN

 TAKKI H&M / HOUSUT H&M / HUIVI GINA TRICOT / HATTU H&M / KENGÄT H&M

Kuvat Jenni / New Life

Eilen oli harmaa maanantai - mutta ainoastaan vaatetuksen puolesta. Menin aamulla töihin jo seiskaksi ja valkkasin edellisenä iltana vaatteet valmiksi, jotta saisin nipistettyä pari minuuttia aamurutiineista kahvin keittämistä varten. Mikään ei oo kamalampaa kun paniikinomainen kaapin kaivaminen kiireessä! Yleensä aina kun laitan asun valmiiksi tuolinkarmille odottamaan, se on aamulla ihan kamala eikä enää kelpaa :D Tiiättekö tilanteen? En ymmärrä mitä niille vaatteille yön aikana tapahtuu mutta mieli muuttuu aina aamuun mennessä. Ihme ja kumma, tänä aamuna olin edelleen samaa mieltä itteni kanssa siitä että asu kelpaa! Kerranki meni just eikä melkeen niinku piti! Voisin alkaa harrastaa tätä asujen etukäteen suunnittelua enemmänkin.

Ps. Tänään tapahtuu kaks hiton jännää juttua!!! Ekana saan Tonin takasin Thaimaasta ja tokana.. No siihen palaan myöhemmin ;)

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

23 kommenttia:

  1. Tosi onnistuneet kuvat! Ihan mahtavat! Jotenkin tuo miljöö ja kuvakulmat. Tykkään! :--) Onko tämä paikka jossain parkkihallissa, vai?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeeee ihanaa kiitos!! :) Tykkään kans. Joo nää on kuvattu Sokoksen parkkihallissa! Ihan huippu kuvauspaikka ja tosi rauhallinen.

      Poista
  2. Ihanan yksinkertainen asu ja ihanat kiharat! Tuttu tilanne, mulle käy tooosi useesti samalla tavalla, haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitti :) Huippua kuulla etten oo ollu ainoo kelle käy niin, hahaa!

      Poista
  3. Onpa ihana värimaailma tässä kokonaisuudessa <3 tosi hyvältä näyttää :)<3 Tuttu tilanne, mulle käy useasti samalla tavalla, en ymmärrä kyllä mitä niille vaatteille yön aikana tapahtuu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaiken maailman harmaan sävyt kyllä mätchää hyvin yhteen :) Kiitos <3 Hahaaaa sen jos joku joskus saa selville nii saa jakaa :D

      Poista
  4. Tosi kiva asu, silleen yksinkertaisen tyylikäs :) ja toi on niin totta, etukäteen valitut vaatteet muuttuu aina jotenkin ihan katastrofeiksi! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiittiii :) Onko sitä illalla vaan jotenki niin "huono maku" vai mikä hitto siinä on?? :D

      Poista
  5. Super kiva asu! Toi asujen suunnittelu valmiiks on kyllä aika kätevää...paitsi jos on rakentanut koko asun tennareiden ympärille ja aamulla katsoo ikkunasta ulos ja huomaa että siellä on puoli metriä lunta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thaaanks! :) Hahaha voi eiiiii :D Nuo tuommosessa tilanteessa ei autakko vaihtaa!

      Poista
  6. Tää on niiin hieno asu!! Näin tuon ekan kuvan aamulla bloglovin-feedissä, Ja luulin, että se on joku ulkomaalainen blogi. Ihan superhienot kuvat siis myös! Osaat kyllä olla kameran edessä!
    Mulla ei koskaan riitä energiaa valkata illalla vaatteita,(tai nyt sille ei oo tarvettakaan, kun en lähe aamulla minnekkään:D ).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooiiiii kiitos!! :) Niinkööö, haha ihanaa oon ihan otettu! :D Kuule mulla on vaan nii saaklin taitava kuvaaja, ei voi valittaa. Joo mullaki se on yleensä vaan viittimisestä ja jaksamisesta kiinni valkkaanko vai en.. Ja ku tietää että se on yleensä turhaa nii ei innosta.

      Poista
  7. Ihanat housut ! <3 Joo mulle käy samalla tavalla aina, kun valkkaan edellisenä iltana vaatteita kouluu varten, sit aamulla ne ei enää ookaa hyvät ja vaihdan kiireessä niitä sitten parempiin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitooos! :) Niiii, mikä hitto siinä on ettei ne ikinä kelpaa? :D

      Poista
  8. Ihana asu! Oon itsekki noita housuja katellu jo pidemmän aikaa :) Muutenki tosi kiva blogi, sait uuden lukijan!

    http://thisismyworldlinda.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti :) Nää on kyllä aina yhtä ihanat ja rennot jalassa! Jeeeee, huippua kuulla <3

      Poista
  9. Mulla on aina kouluaamuisin vaatteet valmiina penkillä oottamassa, koska muuten en ikinä pääsis kouluun ajoissa ja siedettävän näköisessä asussa :D se helpottaa kyllä oikeesti ja mä itseasiassa en oo koskaan kokenut tota että aamulla ne olis ihan tyhmät, vaikka välillä on pakko kaivaa lisää vaatetusta kaapista, kun pakkasmittari onkin useita kymmeniä miinuksella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä nopeuttaa aamurutiineja ihmeesti! :D Ei hitto, oispa mullaki tuolleen. Lucky youuu!!!

      Poista
  10. Mä ihailin tätä asua jo kans instagramissa! Ihan täydellinen <3 Ehkä pakko käydä kokeilemassa nuita housuja jos sopis mullekin. Ootko ostanu äskettäin, onkohan niitä vielä..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinköööö! :D Ihana kiitos <3 Tismalleen samoja ei varmaan enää oo jäljellä sen verran vanhat, mutta tosi samantyylisiä harmaita rentoja housuja on tullu uutena!

      http://www.hm.com/fi/product/71790?article=71790-B
      http://www.hm.com/fi/product/86209?article=86209-A

      Poista
    2. Voi sä ihana, kiitti linkeistä!!
      Ps. Sun murretta on ihana lukea, mä muutin teininä Sodankylästä tänne "etelään" ja murre oli eka mistä oli päästävä eroon ;) Nyt kaduttaa!

      Poista