maanantai 26. tammikuuta 2015

IHANIN AAMUPALA IKINÄ


Söin perjantaina elämäni ihanimman aamupalan! Tai no, kello oli jo sen verran että oikea nimi aterialle taitaa olla brunssi. Olin ihan täpinöissä kun pääsin kokkaaman mestarikokki Marian köökkin! Tältä emännältä käyttää keittöhommien lisäksi sisustaminen ja somistaminen. Kuinka kaunis voi kattaus olla? Pörrättiin pöydän ympärillä ku kärpäset kamerat räpsyen ennen ku uskallettiin istua alas pannukakkujen kimppuun :D

Menussa oli siis banaanipannukakkuja marjojen ja hedelmien kera! Resepti on älyttömän yksinkertainen: heitä blenderiin aina kaks kananmunaa yhtä banaania kohden kunnes taikinaa on tarpeeksi - that's it!! Lisättiin joukkoon vielä vaniljanmakusta proteiinijauhetta makua varten. Aivan sairaan helppoa ja hyvää. Tuun todellakin testaamaan näitä ominpäin uudelleen. Tän postauksen luonnostelun jälkeen oon törmänny samaisten pannareiden kuviin ja reseptiin ainaki kolmesti!! Seki viestii jotain siitä kuinka huippuja nää on.

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

10 kommenttia:

  1. Oii vitsi kelpais kyllä mullekki<3 nammm!!!

    VastaaPoista
  2. Ooh, aivan ihania ruokakuvia! Ja mitkä astiat - Marimekko on kyllä niin ykkönen!! Etkö ole tosiaan koskaan aiemmin kuullut proteiinipannareista? Itsestäni tuntuu siltä, etteivät bloggaajat ole viimeisen 3 vuoden ajan puhuneetkaan mistään muusta kuin banaani-kananmunapannukakuista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi astiat kyllä niiin kruunas nää kuvat!! No oon mie niitä nähny aina välillä jossain, mutta oon kyllä aina vähä jäkijunassa näiden ruokatrendien kanssa :D Menee aina "hetki" että herään näihin juttuihin, hahaa.

      Poista
  3. Noi banaanipannukakut on ihan ykkösiä! :D en oo viimeiseen pariin vuoteen tehny tavallisia ollenkaan vaan aina noita :) paitsi et ne on terveellisiä ni ne on myös mun mielestä täyttävämpiä kuin tavalliset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pariin vuoteen, ei heleee mie oon niin myöhässä näiden kaa :D Joo mieki alan kyllä tekeen näitä tasaseen tahtiin tästä lähtien!

      Poista
  4. <3 otetaan taas uusiks jossain vaiheessa !

    VastaaPoista
  5. Niin kaunis kattaus! Mä oon haaveillut jo tovin noista iittalan laseista... nyt mun on kyllä niin pakko saada tuollaiset! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö ookkki!! Ne on kyllä aivan ihanat ja monikäyttöset! En ois ikinä hoksannu käyttää niitä tuolleen tarjoiluun :)

      Poista