lauantai 9. toukokuuta 2015

MITEN SEURATA BLOGIA

Heissuli vei kaikki! Nyt tulee lähinnä postaus jonka aiheena on muistuttaa vielä kertaalleen teitä kaikkista tavoista joilla blogia pystyy seuraamaan nyt ja tulevaisuudessa. Kuten osa varmaan on jo kuullut, Blogilista-palvelu tullaan lopettamaan (1.6). Lisäksi, ensi keskiviikkona tapahtuva blogimuutto Costume.fi sivustolle aiheuttaa sen, että postaukset eivät enää päivity Bloggeriin, ellette lisää sitä uudelleen bloggerin lukijaraadin asetuksista käyttäen uutta URL-osoitetta. 

Tämä siksi, ettette viikon päästä mieti että "mihin se Milla on hävinny??" :D

Joten, mikäli seuraat blogia tällä hetkellä blogilistan kautta, valkatkaa joku muu tapa että pysytte matkassa ja ajantasalla uusista postauksista. Edit/ Tai mikäli haluatte jatkaa Bloggerin käyttöä lisätkää blogi uudelleen uuden osoiteen kera (kuva ylh.). Seuraaminen onnistuu tulevaisuudessa via:

klik!!

GOT IT??? :D

Kiitos avusta Hanna Ä! :*

4 kommenttia:

 1. Ymmärtääkseni myös bloggerissa voi seurata niin, että ku sielä bloggeris on se lista niistä blogeista joiden lukija on, niin sielä on joku lisää-kohta ja siihen voi kirjoittaa blogin osotteen vaikkei se olekkaan bloggerissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkö!! Oon aina aatellu että bloggerin kautta voi seurata vain ja ainoastaan bloggerin-blogeja! Mulla pitää selvittää tää, ihana kiitos ku sanoit :D

   Poista
 2. Hei onnea, mulla mennyt tää jotenkin ihan ohi! Ja joo, Bloggerissa voi seurata mitä tahansa blogeja kirjoittamalla osoitteen sinne Lisää-napin taakse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset :) Joo se selvis mulle tossa aiemmin, korjailin asian myös kuvan muodossa tohon ylös!

   Poista