torstai 7. toukokuuta 2015

ALL THE BLUES

 NEULE 2HAND / FARKKUTAKKI H&M / FARKUT H&M / LAKKI H&M / KENGÄT H&M


Muistan sillon ku oltiin vielä siskon kanssa pieniä, meät puetiin aina silleen että mie olin sininen ja Aletta punainen. Oltiin melkeen poikkeuksetta äidin tekemissä mätchäävissä trikoopaita/ housu-setteissä ja mekoissa :D Kuvamateriaalia näistä yhdistelmistä löytyy pilvin pimein!! Etenkin juhlapyhen aikaan samistelu oli perinne. Veikkaan että ruudun takaa löytyy monta monta sielunsisarusta jotka on kokenu saman. Sininen oli siis aika perusteellisesti pilattu mulle jo ennen 2000-luvun käännettä. Mutta nyt, pikku hiljaa tuo väri alkaa vetää mua puoleensa..

Heitin sitten himoissani kaiken omistamani sinisen kerralla päälle! Hahaa, kunnon shokkiterapiaa. Asu on jotenki jopa oudon rento mulle, jos tiitätte mitä tarkotan. Kamppeet on niin sävy sävyyn, rentoja ja arkisia yhdessä että tuntuu ihan hassulle. Mutta kyllä tää asu silti näyttää ihan mulle, eikö?

Blogi muuttaa 13.5 / Nappaa uusi osoite talteen:
!!!

10 kommenttia:

 1. Hahah eikä, meilläkin mä olin aina sininen ja sisko punainen!
  Pakko kyllä vielä lisätä että farkut sopii sulle niin hyvin, jotenkin tosi fresh yhdistelmä. Ja kuten sanoitkin niin tää on simppeli mutta kuitenkin näyttää ihan sulta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkööö :D Arvasin etten oo ainoa jolla on ollu näin, hahaa! Kiitos :) Noi farkut on kyllä tosi kivat, mutta mulla on aina yhtä vaikeaa yhdistellä niitä. En tiiä miksi, onko se toi väri sitten? Kesällä pitää koittaa saada niille käyttöä enemmän!

   Poista
 2. Täältä löytyy yksi sielunsisar!! :D Mä olin kans aina se sininen ja pikkusisko oli punanen ja äidin tekemissä samanlaisissa asuissa kuljettiin aika usein, haha :D Ja hei tosi kiva tää sun asukokonaisuus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, meitä on monta!! :D Story of my life, meillä meni just tolleen kans! Kiitooos Anni :)

   Poista
 3. Hah, täällä kanssa bingo mätchäävien asujen kanssa! Tää kuva http://www.funniestmemes.com/funniest-memes-im-dressed-just-like-my-sister/ vastaa ehkä parhiten todellisuutta (lisäks noi pikkutytöt näyttää aika paljon meiltä :D)

  Ja tykkään asusta tosi paljon! Pitäiskö itsekkin kaivella omia sinisiä vaattteita esiin tuli tästä itellekkin vähän sellainen sinisen kaipuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaha ei hele :DD Me oltiin Aletan kanssa kans just ku noi kaks tosssa!

   Kiitooos! No pitäissss :) Sininen varsinki yhdistettynä valkoiseen on niin ihanan raikas yhdistelmä etenkin nyt ku kesäki tulee ja iho päivettyy!

   Poista
 4. Mun mielestä tosi ihana asu, ehkä se on tuo sininen väri mikä on niin ihana. Oon niin ihastunu sinisen sävyihin, mutta kokoappa sama asu punasena. Ei ois ehkä niin kiva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta!! :D Ei ois yhtään nii kiva asu jos ois punanen, ois vähän liian räikeä kokonaisuus. Ihana Jenna, kiitos ku aina kommentoit, tulee hyvä mieli kun näitä sun juttuja lukee :)

   Poista
 5. Hei tosi kiva sininen asu, tykkään!

  VastaaPoista