keskiviikko 5. marraskuuta 2014

TUULEN VIEMÄÄ

Hahaa olipas taas omaperäinen otsikko :D Mulla on jostain syystä aina vaikeinta keksiä tekstille otsikko, oli kyseessä sitten äikän essee tai asupostus..

No, mikä nyt oli niin tuulen viemää? Oikeastaan kaikki tukasta takkiin ja paitapuserosta kaikkeen mikä on ihosta irrallaan. Kiitin hiljaa mielessä itseäni että jätin isolierisen huopahatun naulakkoon. Se ois niin saanu uuden kodin Tammerkosken pohjasta.. Luontoäiti teki kaikkensa kuvien epäonnistumisen eteen, mutta me pistettiin vastaan! >:) Lopputuloksena oli kourallinen julkaisukelpoista materiaalia, joka toivottavasti riittää luomaan jonkinlaisen käsityksen siitä mitä mulla oli päällä.

PAITAPUSERO 2HAND // NAHKAPUSERO H&M // TRENSSI 2HAND (monki) // HOUSUT H&M // KENGÄT H&M

Ps. Syttyykö kukaan mun uudelle nahkapaidalle? Cropped-pituus trendinä alkaa tulla mulla korvista ulos kiitos viime kesän ylikulutuksen, mutta tämä yksilö jaksoi vielä innostaa!

Pps. Iiiks, ihanaa kuinka aktiivisia te ootte ollu kommentoimaan viime aikoina! Nyt mie sanon teille vuorostaan: Keep it up!! ;)

23 kommenttia:

  1. Otsikon keksiminen on kyllä oikeesti ihan mielettömän hankalaa joskus, kokemusta on :D Ja toi sun nahkapaita on ihana, tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helpottaa kuulla etten oo ainoo joka asian kanssa painii :D En ymmärrä mikä hitto siinä on ku ei vaan keksi.. Kiitos!!

      Poista
  2. Hyviä kuvia oot saanu aikaan tuulesta huolimatta :)♡ ihana tuo nahkapaita, eli sytyin ; D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! <3 Jee mahtavaa koska minustaki se on tosi makee :))

      Poista
  3. eka kuva!!♡ ja tosi makee paita, tykkäään!

    ps. hämmennyin tosissani kun kerroit että sulla on noin 300 lukijaa, kun luulin niit olevan ainaki vähintään 5000 :-D keep it up, sulla on mieletön blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo kiitos! <3

      Hahaa älä sie hämmenny, oon enemmän ku tyytyväinen tilanteeseeni ;) Kiva ku kommentoit!

      Poista
  4. Eikä! On pitäny jo kauan kehua et miten sulla voi olla aina niin hyvä asupäivä!! Päivä toisensa jälkeen niin kivoja kuvia sulta tulee! :) ja et miten mielettömiä löytöjä teet kirppiksiltä! Nyt oli sit pakko kirjottaa, koska a) oon just meinannut yhdistää nahkanapapaidan valkoseen kauluspaitaan, mustiin housuihin ja kamelitakkiin (nytpä näin miltä se näyttää :D) b) mun on myös niiin vaikee keksiä otsikoita! Ja c) julkasin just yhtä tuuliset kuvat :D Terveisin toinen Milla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voooii kuule, ei mullakaan aina inspaa :D Tuhannet kiitokset! Kirppisten koluaminen on mun intohimo ja harrastus. Eikä! Kuule taas kerran joudun toteamaan että: great minds think alike. Sie oot niin minun soul sister tämän kommentin perusteella! Postaappa kuvia sitte ku testaat samaa yhdistelmää nii mie pääsen vastavuoroisesti ihaileen sinua ;)

      Poista
  5. Voi jeeveli!!! Mikä siin on, että itsellä ei kyllä millään onnistu kuvat tuulisella säällä? Nimittäin nää ototkset on oikeesti tosi upeita :)

    Niin ja, suorastaan leimahdin tolle nahkapaidalle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana jeeveli :D !! Kuule se on aivan tuurista kiinni ku tämmösellä myräkällä kuvailee. Mulla oli koko ajan tukka naamalla ja paidanhelmat suussa! Kiitos!

      Oi, tää paita sai kyllä nyt mahtavan vastaanoton :)

      Poista
  6. Ehdottomasti yläpeukku nahkapuserolle, sopii sulle huippuhyvin! Mä joskus yritin yhdistää valkoista paitapuseroa johonkin toiseen puseroon ja näytin ihan pöllöltä, en vaan jotenkin osaa käyttää paitapuseroita "oikein"! Ehkä pitää vielä koittaa uusiksi jotain muuta yhdistelmää. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee jee! Kiitos :) Hahaa ihana pöllö. Mullaki oli aluksi semmonen professori(??) olo, tai jotenki tosi asiallinen. Johtuu varmaan kauluksista ja väriyhdistelmästä.. Testaa uusiksi! Se paituli tarvii vaan oikeanlaisen kaverin ;)

      Poista
  7. ÄÄK! mäkin innostuin nyt toden teolla tosta nahkapaidasta! O__O Ja mitä tulee cropattuihin yläosiin, meikäläinen ei varmaan saavuta kyllästymispistettä koskaan! :---D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iiiks - Ihan parasta kuulla! :) Siis tiiäkkö ku mieki rakastan niitä, mutta käytin niitä viime kesänä niiin paljon että pakko vähä vierottaa itteä välillä! Mutta sie upea nainen, anna palaa ja pietä minunki puolesta! ;)

      Poista
  8. Ihana asukokonaisuus!! <3 Tykkään niin paljon sun tyylistä! :)

    VastaaPoista
  9. mä sytyn, purr <3 aivan upea asu :-------)

    VastaaPoista
  10. Oii upeita kuvia! Tossa säässä kuvaaminen on niin ärsyttävää, mutta saapahan ainaki ilmasen tuulikoneen ;) ja niin kiva toi nahkapaita !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Hahaaa, always look on the bright side of life :D <3

      Poista
  11. oo superkiva asu! simppeli mut upee :--)

    VastaaPoista